לחם טחינה ללא גלוטן

לחמים רבים ללא גלוטן אשר נמכרים ברשתות המזון, מכילים תערובת קמחים עמילניים על פי רוב, המהווה מקור לסוכר זמין.
לחם טחינה הינו לחם ללא גלוטן במרקם "לחמי" נעים ובעל טעם מפנק, אשר עשיר בחלבון ומזין. הוא משביע וקל להכנה.

מרכיבים

5 ביצים אורגניות M
7 כפות טחינה גולמית איכותית
2 כפות שמן זית בכבישה קרה
1/2 כפית מלח ים/הימלאיה
3 כפות קמח שקדים
1 כף שטוחה אבקת אפיה
זרעים וגרעינים לפי טעם וחשק

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
  2. משטחים את התערובת בתבנית אינגליש קייק.
  3. מפזרים למעלה זרעים לפי בחירה (זרעי פשתן, דלעת, חמניה, שומשום, קצח, קימל וכו').
  4. אופים 20-30 דקות ב-175 מעלות או עד שהקיסם יוצא יבש.