מהמטבח של הילה: מרקים

אני נהנית לבשל, לגלות ולהמציא מתכונים חדשים, לשדרג מתכונים קיימים.
האזור הזה באתר נולד מתוך צורך. בתחילת דרכי כמטפלת, מצאתי את עצמי מרכזת שוב ושוב קבצי מתכונים עבור מטופליי,
כדי שהתיאוריה תהפוך לפרקטיקה ובקלות. שמתי לב שלעיתים הצרכים והבקשות דומים.
בין אם אתם מטופלים שלי ובין אם לאו, מוזמנים להנות ממגוון מתכונים לבריאות מאוזנת, שפויה וטעימה.

מרבית המתכונים הם צמחוניים וללא מוצרי חלב, אלא אם צויין אחרת.

רמת קושי
רמת קושי
מרקים

מרק ראמן

מרק ראמן מהווה ארוחה שלמה. חשוב לשלב בו ירקות איכותיים (ולא רק אטריות) ולבחור בקפידה בחומרי גלם איכותיים מחנויות מזרח מערב. * ניתן להכין את

למתכון
מרק כתום
מרקים

מרק כתום

ירקות כתומים מכילים בטא קרוטן אשר תומך בריריות מערכת העיכול ומעודד את התחדשותן. אם ידוע שיש כיב בקיבה, מומלץ להימנע משימוש בג'ינג'ר.

למתכון
מרק פלפלים
מרקים

מרק פלפלים

פלפל אדום מכיל נוגדי חמצון בשם קרוטנואידים, אשר מסייעים במניעת מחלות. למתכון ציר ירקות לחצו כאן >>

למתכון
מרקים

ציר ירקות

ציר ירקות ביתי הינו תחליף (או בעצם המקור) לאבקת מרק תעשייתית. הוא קל ופשוט להכנה ומעניק למרקים ולתבשילים טעם עשיר ועמוק יותר. * אני נוהגת

למתכון
מרק מיסו
מרקים

מרק מיסו

מיסו וטופו הינם מזונות המופקים מסויה. סויה עשויה לתמוך באיזון הורמונלי בשל תכולת הפיטואסטרוגנים שבה. עבור הדאשי (ציר המרק): 4 כוסות מים, 1 רצועת אצת

למתכון