מחמצת שאור
אם אתם צרכני לחם קבועים, אולי תעדיפו לאפות את הלחם שלכם בבית ממרכיבים שאתם שולטים בהם. הכנת לחם שאור נראית תחילה מורכבת, אך אחרי 3-4
אני נהנית לבשל, לגלות ולהמציא מתכונים חדשים, לשדרג מתכונים קיימים.
האזור הזה באתר נולד מתוך צורך. בתחילת דרכי כמטפלת, מצאתי את עצמי מרכזת שוב ושוב קבצי מתכונים עבור מטופליי,
כדי שהתיאוריה תהפוך לפרקטיקה ובקלות. שמתי לב שלעיתים הצרכים והבקשות דומים.
בין אם אתם מטופלים שלי ובין אם לאו, מוזמנים להנות ממגוון מתכונים לבריאות מאוזנת, שפויה וטעימה.
מרבית המתכונים הם צמחוניים וללא מוצרי חלב, אלא אם צויין אחרת.
אם אתם צרכני לחם קבועים, אולי תעדיפו לאפות את הלחם שלכם בבית ממרכיבים שאתם שולטים בהם. הכנת לחם שאור נראית תחילה מורכבת, אך אחרי 3-4
ארוחת בוקר או ערב נעימה, ריחנית ומזינה, עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון. להכנת המאפינס תזדקקו לפסטו וממש מומלץ להכין ממרח פסטו ביתי בכמה דקות
לחמים רבים ללא גלוטן אשר נמכרים ברשתות המזון, מכילים תערובת קמחים עמילניים על פי רוב, המהווה מקור לסוכר זמין. לחם טחינה הינו לחם ללא גלוטן
פשטידות רבות משלבות בתוכן גבינות ואם אתן נמנות על אלו שנמנעות מגבינות מכל סיבה שהיא, ייתכן שאתן גם נמנעות מהכנת פשטידות בשל כך. הפשטידה הזו
הטורטיות שנמכרות בסופר לרוב עשירות בחומרים משמרים ומייצבים. קל וזול להכין טורטיה ביתית שבקלות יכולה להוות בסיס לארוחה ונקייה מכל החומרים המיותרים. אני מכינה בד"כ
© כל הזכויות שמורות הילה בן-הדור 2023