באופן אישי, אינני אכלנית אורז גדולה. מהיום שהחלפתי את האורז בקינואה, ממש התאהבתי במג'דרה. שינוי קליל ונעים וסופר מזין.
הקינואה עשירה בחומצות אמינו, ויטמינים ומינרלים ובסיבים ולכן הינה (דמוית) דגן אשר מתאים לסוכרתיים.
דף הבית » מתכונים » עקריות מבושלות » מג’דרה אורז/ קינואה
באופן אישי, אינני אכלנית אורז גדולה. מהיום שהחלפתי את האורז בקינואה, ממש התאהבתי במג'דרה. שינוי קליל ונעים וסופר מזין.
הקינואה עשירה בחומצות אמינו, ויטמינים ומינרלים ובסיבים ולכן הינה (דמוית) דגן אשר מתאים לסוכרתיים.
© כל הזכויות שמורות הילה בן-הדור 2023