אבטיח, בדומה לעגבניה, עשיר בליקופן, קרוטנואיד נוגד חמצון חזק. הליקופן נספג טוב יותר בסביבה שומנית ולכן השילוב עם הגבינה משפר את הספיגה שלו.
יחד עם זאת, חשוב לדעת שהגבינה גם מגבירה את ספיגת הסוכר מהאבטיח ולכן זהו שילוב שמומלץ פחות לחולי סוכרת.
אבטיח, בדומה לעגבניה, עשיר בליקופן, קרוטנואיד נוגד חמצון חזק. הליקופן נספג טוב יותר בסביבה שומנית ולכן השילוב עם הגבינה משפר את הספיגה שלו.
יחד עם זאת, חשוב לדעת שהגבינה גם מגבירה את ספיגת הסוכר מהאבטיח ולכן זהו שילוב שמומלץ פחות לחולי סוכרת.
© כל הזכויות שמורות הילה בן-הדור 2023