עוגיות טחינה טבעוניות

* תחליף טבעוני לעוגיות הטחינה המסורתיות

טחינה הינה מקור איכותי לסידן.

מרכיבים

⅔ כוס טחינה גולמית
⅔ כוס סוכר קנים
150-200 גר' שמן קוקוס
3 כוסות קמח כוסמין מלא
1 כף אבקת סוכר לקישוט (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים את כל החומרים במיקסר או בלישה ידנית.
  3. קורצים מהבצק חתיכות קטנות, מגלגלים לכדור ומועכים מעט.
  4. מסדרים את העוגיות על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
  5. מכניסים לתנור ל-15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. לא לתת להן להשחים.
  6. מוציאים את העוגיות מהתנור ומחכים בסבלנות שיתקררו.
  7. מפזרים מעל אבקת סוכר דרך מסננת קטנה (ניתן להכין אבקת סוכר מסוכר קנים בעזרת מטחנת תבלינים/קפה).
    בדרך כלל, זה ממש לא נחוץ.